Talande webbLyssna

Bussresa för tonårsföräldrar

Fotspår i sanden

Häng med oss i tonåringarnas fotspår! Vi guidar dig som förälder genom tonåringarnas Värmdö.

Höst och vår bjuder Värmdö kommun, Ung i Värmdö, Polarna Värmdö, Värmdöpolisen och nattvandrarna dig som tonårsförälder på en annorlunda resa. Under en kväll får du åka buss i tonåringarnas fotspår. Du får information om var ungdomarna brukar hänga, vad de brukar göra och information om olika arrangemang som anordnas för tonåringar i Värmdö. Bussresan har blivit prisbelönt av IQ-initiativet och sedan starten 2013 har över 300 föräldrar åkt med.

Vad händer under resan?

Vi åker runt med buss i Gustavsbergsområdet och dess närhet. Du blir guidad av fältverksamheten Polarna som berättar vad våra ungdomar gör om kvällarna och var de hänger.

Resan avslutas på Träffpunkten 222:an, där det serveras varm dryck med tilltugg. Du får en presentation om vilka mötesplatser som finns för tonåringar och vilka aktiviteter som kommunen erbjuder våra unga. Under kvällen får du även information om nattvandring, ungdomsmottagningen och stödcentrum för unga brottsutsatta.

När går nästa busstur?


Onsdag 10 oktober 2018

Klockan 18.15 - 20.45

Du anmäler dig nedan. Resan är gratis men antalet platser i bussen är begränsat. I bokningsbekräftelsen får du information om var bussresan börjar.

Se inbjudan här
>> Inbjudan

Välkomna!

 

 

Det finns 10 lediga platser kvar.
Genom att skicka in formuläret samtycker du till att Värmdö kommun sparar dina uppgifter för att sammanställa en deltagarlista och för att kunna ge återkoppling till dig. Efter bussresan kommer uppgifterna att raderas hos oss. * (obligatorisk)
Genom att skicka in formuläret samtycker du till att Värmdö kommun sparar dina uppgifter för att sammanställa en deltagarlista och för att kunna ge återkoppling till dig. Efter bussresan kommer uppgifterna att raderas hos oss.

Är bussresan fullbokad eller vill du avanmäla dig?

Du kan skicka e-post till oss för att sättas upp på kölistan, eller för att avanmäla dig. Vid återbud kontaktar vi personerna på kölistan i turordning.

Kontakta oss om bussresan

Senast publicerad: 2018-09-20